Logg inn på din XPLORA Mobil konto – kjekt å vite

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos XPLORA Mobil.

XPLORA Mobil konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du benytter deg av kontoen din hos XPLORA Mobil.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på din konto hos XPLORA Mobil

Husk å passe på at du er på standard nettadresse når du skal logge deg inn på XPLORA Mobil kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for informasjonen din som du har på din konto hos XPLORA Mobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i XPLORA Mobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos XPLORA Mobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til XPLORA Mobil, vil vanligvis XPLORA Mobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til XPLORA Mobil om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til XPLORA Mobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til XPLORA Mobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos XPLORA Mobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos XPLORA Mobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos XPLORA Mobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos XPLORA Mobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar