Vipps Mobil konto: logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Vipps Mobil.

Logg inn på din Vipps Mobil konto – pass på disse tingene

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du bruker kontoen din hos Vipps Mobil.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på din konto hos Vipps Mobil

Husk å påse at du er på standard adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Vipps Mobil kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos Vipps Mobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn i Vipps Mobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Vipps Mobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Vipps Mobil, vil vanligvis Vipps Mobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Vipps Mobil om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Vipps Mobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Vipps Mobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Vipps Mobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Vipps Mobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Vipps Mobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos Vipps Mobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar