Logg inn Reiseguiden.no: Hotell

Logg inn hos Reiseguiden.no: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til Reiseguiden.no: Hotell.

– nettside: https://www.reiseguiden.no/

– Klikk på innlogging på hjemmesiden, øverst til høyre.

– Du kan registrere en konto ved å klikke på innlogging, og klikk deretter på Registrer deg her.

logg inn Alle billige reiser restplasser charter weekend fly hotell Reiseguiden no

På Reiseguiden kan du sammenligne og bestille reiser fra alle ledende arrangører – charter, restplasser, pakkereiser, fly, hotell og leiebil. Finner du reiser fra over 500 reiseselskap. Ved å bruke deres søkemotor kan du være sikker på å alltid finne den beste reisen til lavest pris. Reiseguiden drives av privatpersoner som er aktive i selskapet, og deres uavhengighet er viktig for å kunne gjøre rettferdige sammenligninger. Reiseguiden samarbeid med reiseselskapene er en forutsetning for at deres finnes, men Reiseguiden verken kan eller vil påvirke prisene i søkemotoren. Filtrerer du på laveste pris på Reiseguiden er dette reiseselskapets laveste pris. Reiseguiden legger aldri på ekstra avgifter.

Bli medlem Ved å lage en konto og bli medlem på Reiseguiden vil du få tilgang til ekstra funksjoner. Disse tjenestene utvikles hele tiden med formål om å gjøre det enklere for deg å planlegge og bestille din reise – både på data, iPad og mobil. Som medlem kan du også poste tråder i forumet og motta Reiseguiden nyhetsbrev med masser av reiseinspirasjon og tips. Medlemskapet er alltid gratis.

Booking og betaling Når du klikker på en reise, sendes du videre til reiseselskapets hjemmeside. Booking og betaling gjøres direkte via reiseselskapet. Har du spørsmål om din reise, henvender du deg til selskapet hvor reisen ble booket. I visse tilfeller kan du booke og betale på Reiseguiden. Denne tjenesten utvikles i takt med reiseselskapets fungerende teknologi og om Reiseguiden velger å bruke dem.