Logg inn Orbitz: Hotels

Logg inn hos Orbitz: Hotels sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du bruker hotell bookingsiden til Orbitz: Hotels.

  • nettside: https://www.orbitz.com/
  • Innloggingsboksen er under Konto, på startsiden, hovedmeny, øverst til høyre.
  • Klikk på Konto og logg inn på kontoen din – Du kan også opprette / registrere en konto ved å klikke på Opprett en konto.

logg inn Orbitz Travel Vacations Cheap Flights Airline Tickets Airfares

Orbitz.com er et reiseprisaggregatsted og reisemålsøkemotor. Nettstedet eies av Orbitz Worldwide, Inc., et datterselskap av Expedia Group. Den har hovedkontor i Citigroup Center, Chicago, Illinois.

Millioner forbrukere søker etter Orbitz.com og reserverer et bredt spekter av hoteller, flyreiser, bilutleie, cruise, feriepakker og destinasjonsaktiviteter.

Orbitz tilbyr det banebrytende Orbitz Rewards lojalitetsprogrammet (det er gratis!) – det eneste programmet hvor kundene kan få belønninger umiddelbart på flyreiser, hoteller og pakker, og innløs straks på titusenvis av hoteller verden over.

Det fungerer så fort. Plus, når du bruker Orbitz Rewards Visa®-kortet, kan du tjene enda flere belønninger (ja, belønninger på toppen av belønninger!). Men det er mer: mobilapper gjør booking på smarttelefonen eller nettbrettet enda enklere, og Orbitz tilbyr enda flere rabatter for mobilbrukere. Orbitz.com eies av Expedia, Inc., en av verdens ledende reiseselskaper.

Sjekk Orbitz.com nettsted, for mer informasjon om deres belønninger, rabatter og spesialtilbud og reisepakker.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Orbitz: Hotels

Husk å forvisse deg om at du er på riktig sted når du skal logge inn hos Orbitz: Hotels sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på rett sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din konto hos Orbitz: Hotels. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Orbitz: Hotels sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Orbitz: Hotels er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Orbitz: Hotels, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.