Logg inn Late Rooms

Logg inn hos Late Rooms sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du bør ha som en regel når du bruker hotell bookingsiden til Late Rooms.

  • nettside: https://www.laterooms.com/
  • For å logge inn på kontoen din eller for å opprette en ny konto, er påloggingsboksen og påmeldingsboksen på hjemmesiden øverst til høyre.
  • Hvis du vil logge inn på din konto, klikk på innlogging. Hvis du vil opprette / registrere en ny konto, klikker du på Registrer deg.

logg inn LateRooms Book Cheap Hotels Last Minute Hotel Deals

LateRooms.com er et hotellreservasjons nettsted som tilbyr rabatterte boliger over hele Storbritannia, Europa og resten av verden.

LateRooms.coms nettsted rapporterer at det tilbyr et utvalg av over 200 000 hoteller.

LateRooms.com har flere hoteller enn du noensinne trenger. Over hele Storbritannia, Europa og hele verden.

Bestill nå, betal når du blir.
Du kan sjekke over 2 millioner ekte gjesteanmeldelser på servisene av LateRooms.com for å hjelpe deg med å velge.

Ingen bestilling eller avbestillingsgebyr *. * Hvis du avbestiller i hotellets avbestillingsregler.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Late Rooms

Husk å passe på at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos Late Rooms sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din konto hos Late Rooms. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Late Rooms sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Late Rooms er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Late Rooms, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.