Logg inn Kayak: Hoteller

Logg inn hos Kayak: Hoteller sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til Kayak: Hoteller.

  • Påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre. Nettstedet er: https://www.kayak.com
  • Du kan klikke på logg inn for å logge inn på kontoen din og også for å opprette en konto.
  • Du kan logge inn / registrere en konto ved hjelp av facebook, eller Google-konto, eller e-post og passord.

KAYAK Cheap Flights Hotels Airline Tickets Cheap Tickets Cheap Travel Deals Compare Hundreds of Travel Sites At Once

Kayak.com, som noen ganger er utformet som KAYAK, er en prisberegner og reisemålsøkemotor som drives av Booking Holdings.] Produktene er tilgjengelige på 18 språk. Selskapet driver også reisesøkemotorer checkfelix og swoodoo. Tidligere et eget selskap ble KAYAK Software Corporation kjøpt av Booking Holdings 21. mai 2013.

I dag behandler Kayak.com over 2 milliarder søk per år for reiseinformasjon, og hjelper millioner av reisende rundt om i verden til å ta trygge beslutninger. KAYAK søker i flere hundre reisesider for å hjelpe deg med å finne de beste flyreisene, hotellene, leiebilene og pakkene.

I løpet av et tiår har kajakk vokst fra et lite kontor med 14 ansatte til et team på nesten 900 reiselskende lagkamerater som arbeider over seks internasjonale merkevarer; KAYAK, momondo, Cheapflights, SWOODOO, checkfelix og Mundi. Kajakk hjelper folk med å oppleve verden ved å lage sine favorittreisedskaper.

I 2013 ble Kayak kjøpt av Booking Holdings, verdensledende innen online reiser.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Kayak: Hoteller

Husk å påse at du er på standard sted når du skal logge inn hos Kayak: Hoteller sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på rett sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra pengene dine som du har på din konto hos Kayak: Hoteller. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Kayak: Hoteller sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Kayak: Hoteller er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Kayak: Hoteller, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.