Logg inn HotelSpecials.no

I 2005 startet Fredrik Jansson og Tobias Samuelsson fra Norrland, Sverige, et spennende prosjekt for å skape et førsteklasses nettsted med fokus på fritidsreisende. HotelSpecials ble allerede etablert i Holland, Belgia og Tyskland. Fra 2013 har HotelSpecials.no og Hotelspecials.dk ankommet. På kontorer i Göteborg og Stockholm er det rundt 20 personer, og hvert år gir de mer enn 200 000 bestillinger for sine hoteller. Har du spørsmål eller tilbakemelding, kan du kontakte HotelSpecials.no

På HotelSpecials ønsker de deg å reise oftere. Derfor jobber de hardt for alltid å tilby det beste utvalget til de beste prisene. På nettsiden finner du alle typer hoteller og i alle prisklasser: Spahoteller, slott og herregårde, skidhotell, designhotell, luksushotell, bed & breakfast og mye mer. De har hoteller fra alle de store kjedene, men også mange mindre, privateide hoteller. Bortsett fra Norge har de også hoteller i Sverige, Danmark, Tyskland, Nederland og Belgia. Enten du leter etter et avslappende spa opphold i nærheten av hjemmet eller en helg full av shopping og kultur i Berlin, vil du finne det!

På HotelSpecials vil du kunne bestille et opphold på en enkel, enkel og trygg måte. Deres bestillingsprosess er enkel, klar og sikker fra start til slutt. Du velger hotell i henhold til ulike kriterier, og kan enkelt legge til noen spesielle forespørsler. for eksempel ekstra seng, middag etc. Du kan bestille direkte på nettsiden, men vil bare betale ved ankomst til hotellet.

HotelSpecials.no vet hvor lett planene kan endres og derfor har du gratis kansellering til dagen før ankomst. Hvis du har spørsmål eller ønsker å bestille gjennom kundeservice, er du alltid velkommen til å kontakte dem på 23960194 eller info@hotelspecials.no slik at de kan hjelpe deg!

På Hotel Specials vil du alltid finne de beste tilbudene. Sjekk ut Topdeals og se opphold med rabatt. Ikke gå glipp av spesielle kampanjer som 48h Special, Live som en King, SpaWeek og HotelWeek.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos HotelSpecials.no

Husk å kontrollere at du er på riktig sted når du skal logge inn hos HotelSpecials.no sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos HotelSpecials.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til HotelSpecials.no sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til HotelSpecials.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til HotelSpecials.no, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.