Logg inn Hotel Reservation Service

Logg inn hos Hotel Reservation Service sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen interessante tips og råd du bør ha som en regel når du bruker hotell bookingsiden til Hotel Reservation Service.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Hotel Reservation Service

Husk å påse at du er på standard sted når du skal logge inn hos Hotel Reservation Service sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din konto hos Hotel Reservation Service. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker. En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Hotel Reservation Service sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Hotel Reservation Service er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Hotel Reservation Service, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som forklarer status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.