Logg inn stay.com

Stay.com lansert i 2010 under konsernsjef Joachim Paasche, grunnlegger av det norske hotellstedet Hotellweb, og i samme år ble oppkalt i Time’s 5 beste nettsteder. Paasche forklarte sin tenkning via e-post:

Da jeg kjørte HotellWeb […] opplevde jeg frustrasjonen om å gjennomføre store guidebøker der informasjonen ofte kunne bli utdatert. Jeg skjønte at det ikke var noen tjeneste eller app som fylte det gapet og bestemte seg for å starte Stay.com.

Stay.com spesialisert London overnatting markedet
Stay.com er en ny markedsplass, som starter i London-området, for både fritids- og forretningsreisende å bestille profesjonelt administrerte boliger rundt store europeiske byer.

Logg inn hos Stay.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du ikke må glemme når du bruker hotell bookingsiden til Stay.com

– Innloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre.
– Klikk på Logg inn for å logge inn på kontoen din med Stay.com
– Klikk på Registrering for å registrere / opprett en konto hos Stay.com

logg inn registrer deg med Stay com

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Stay.com

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos Stay.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din konto hos Stay.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Stay.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Stay.com.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Stay.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.