Logg inn priceline.com

Logg inn hos priceline.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til priceline.com.

– Klikk på Logg inn den er på hoem-siden, øverst til høyre.

– ved å klikke på Logg inn, vil du kunne logge inn på kontoen din og også for å opprette en konto hvis du vil registrere en konto for første gang.

logg inn Priceline com De beste tilbudene på hoteller Fly og leiebiler

Priceline.com er et amerikansk selskap og et kommersielt nettsted for å finne rabattpriser for reiserelaterte kjøp som flybillett og hotelllopphold. Selskapet legger til rette for levering av reisetjenester fra leverandørene til sine kunder. Priceline.com har sitt hovedkontor i Norwalk, Connecticut, USA, og er heleid av Booking Holdings.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos priceline.com

Husk å etterse at du er på riktig sted når du skal logge inn hos priceline.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for pengene dine som du har på din konto hos priceline.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til priceline.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til priceline.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til priceline.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.