Logg inn Dohop: Hotels

Dohop er et reisesøkemotor nettsted basert i Reykjavík, Island. Den ble grunnlagt i 2004 for å aggregere og knytte lavprisflytforbindelser. I 2005 lanserte Dohop verdens første flyplanner for lavprisflyselskaper og utvidet den senere til å omfatte alle planlagte flyreiser over hele verden, som utgjorde 660 flyselskaper.

Dohop er først og fremst et langhaltsaggregeringsmiddel som ikke selger direkte til forbrukeren, men refererer brukeren til flyselskapets bookingmotorer. Dohops inntekt kommer fra pay per click-annonsering og fra å selge spesialiserte søkemotorer til flyselskaper og flyplasser. Selskapet driver også en analytics avdeling som tilbyr ruteflytningsanalyse og optimaliseringsforslag til flyselskaper og flyplasser.

I 2006 vunnet Travelmole Web Awards i kategorien for beste teknologi, og ble valgt som en av Times Magazine 100 beste reisesider i 2007.

Ser du etter en pålitelig måte å finne de billigste flyreisene tilgjengelige? Det var også Dohop grunnlegger, Frosti Sigurjonsson, i 2004. Han jobbet i Frankrike og slitt med å finne de riktige forbindelsesflyvene for å minimere reisekostnaden til sitt hjem på Island. Dohop ble grunnlagt for å løse dette problemet, og den første versjonen av Dohop flysøkemotor ble utgitt i 2005.

Siden da har Dohop jobbet hardt for å løse Frosti’s problem (og ditt) med det formål å skape den mest kraftfulle flysøkemotoren i verden. Et høyt mål? Sikker. Men det var derfor Dohop var så glad for å vinne “Verdens ledende flykomparasjonsside” på World Travel Awards i 2016.

I hjertet er Dohop bare en lettvint å bruke flysøkemotor. Dohp søker og samsvarer med ruter for å finne den beste måten å fly mellom to steder, og deretter prøver de å søke etter de beste prisene for disse ruter. Dohop finner også leiebiler og hotellrom, billigere enn de fleste.

Dohop er ikke et stort selskap, men de vokser og de har et veldig bra lag. Når de ikke er på skrivebordet, spiller de sporadisk spill av fotball, og på fredager prøver de å klemme seg i en øl eller to etter jobb.