Logg inn Ebookers: Hotell

Logg inn hos Ebookers: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til Ebookers: Hotell.

  • nettsted: https://www.ebookers.com/
  • Klikk på Konto øverst til høyre på hjemmesiden, enten du må logge inn på kontoen din, eller du må opprette en konto.

ebookers logg inn

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Ebookers: Hotell

Husk å forvisse deg om at du er på standard sted når du skal logge inn hos Ebookers: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din konto hos Ebookers: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Ebookers: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Ebookers: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Ebookers: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.