Logg inn FareCompare

FareCompare L.P. er et privateid selskap som tilbyr flybilletter, flybillett, flyplanleggingsverktøy og reisetips.

Selskapets primære produkt er FareCompare.com, et flygebyr som sammenligner shopping. Det tilbyr også online gruppebestillingstjenester. Selskapet ble stiftet i 2004 og har hovedkontor i Dallas, Texas.

FareCompare.com er en metasøkemotor som trekker data fra en rekke kilder, inkludert store flyselskaper, IATA-data og andre kilder for å gi sanntidssøk etter flyruter basert på lavpris.

Logg inn hos FareCompare sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen interessante tips og råd du må huske når du bruker hotell bookingsiden til FareCompare.

  • nettside: https://www.farecompare.com/
  • Påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre under Konto.
  • Klikk på Konto om du må logge inn på kontoen din, eller registrer en konto.

logg inn FareCompare

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos FareCompare

Husk å sjekke at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos FareCompare sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for pengene dine som du har på din konto hos FareCompare. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til FareCompare sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til FareCompare er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til FareCompare, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.