Logg inn GOhotels.no

Go Hoteller – Søkemotoren for hoteller!
Gohotels.no ble etablert i 1998 og ble raskt en stor aktør i verden av online reise.

Gohotels.no beholder en av de største hotellrommene i virksomheten. De forhandler ikke bare direkte med tusenvis av hotell- og reservasjonssystemer rundt om i verden, men de har også tilgang til rabatterte hotellrom takket være deres forhold til et stort antall bransjens ledende grossister. Dette tillater ikke bare at de blir konkurransedyktige, det tillater dem også å betjene destinasjoner selv på veiene som ikke er reist.

Gohotels.no skrubbe nettet for å finne deg den beste tilgjengelige prisen med en av våre betrodde partnere. Ved å kombinere inventar fra alle de store reisesider som Expedia, Hoteller. com, Venere, Laterooms, EasyToBook og Booking. com de kan gi deg den beste verdien mulig for mer enn 200.000 hoteller over hele verden.

Gohotels.no er et prissammenligningsside for hotell dedikert til å finne de beste hotelltilbudene online. Gjennom deres omfattende relasjoner med flere hotellleverandører og kjeder finner de både tilbud på siste øyeblikk og inventar solgt til rockbunnspriser på hoteller over hele verden. Enten du ønsker å bo i store destinasjoner og trenger New York hoteller, Las Vegas hoteller, eller et budsjetthotell i Orlando, er Gohotels.no din one-stop-shop for de beste tilbudene online.

Gohotels.no sammenligne mer enn 2 millioner hotelltilbud på over 120.000 destinasjoner over hele verden. Gohotels.no nettsted er 100% gratis – de legger ikke til noen avgifter eller kostnader.

Beste prisgaranti:

Gohotels.no vil at du skal betale lavest mulig pris for ditt hotell. Skulle du finne hotellrommet ditt til en lavere online rate etter at du har bestilt med et nettsted som er oppført på Gohotels.no, vil de refundere deg forskjellen og betale deg $ 5 kompensasjon.