Logg inn Feriehus.no

Logg inn hos Feriehus.no sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du ikke må glemme når du bruker hotell bookingsiden til Feriehus.no.

  • Du finner innloggingsboksen for huselere nederst på forsiden.
  • Klikk på innlogging for huselere for å logge inn på din konto hos Feriehus.no. Skriv inn din e-postadresse og passord og logg inn på kontoen din.
  • Hvis du vil registrere deg hos Feriehus.no, klikker du på Registrer som er pålogget for huseler siden, øverst til høyre øverst.

logg inn Feriehus no Feriehus i hele Europa med prisgaranti

Feriehus no feriebolig eiere

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Feriehus.no

Husk å etterse at du er på rett sted når du skal logge inn hos Feriehus.no sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din konto hos Feriehus.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Feriehus.no sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Feriehus.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Feriehus.no, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.