Logg inn Gotogate: Hotell

Logg inn hos Gotogate: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du må ha i mente når du bruker hotell bookingsiden til Gotogate: Hotell.

  • Nettside:https://www.gotogate.co.uk/
  • Påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre under Mine bestillinger.
  • Klikk på Mine bestillinger og skriv inn din e-postadresse og bestillings- / bestillingsnummer.
  • Bare logg inn på “Mine bestillinger” for å se din bestilling. “My Bookings” -siden inneholder viktige detaljer om reisen din og gir deg også unike tilbud. Det gir også din bekreftelse, reisedokumenter og billettnummer.

Online travel agent Gotogate – learn more about us

Gotogate Online travel agent Gotogate – learn more about us

Gotogate er en del av Scanworld Travelpartner AB som eies av Etraveli AB (publ), et av de tre største fly-sentriske online reisebyråene i Europa.

Selskapet opererer i 47 land og på 5 kontinenter. Med nær 7 millioner kunder og over 4 millioner feriesalg, fyller Etraveli 140 Boeing 737s hver dag.

Gruppen har lang erfaring i bransjen og har kjørt sin reisebyråvirksomhet siden 1989. Fra begynnelsen av å selge flyreiser online allerede i 2000 var de et av de første e-handelsreiserne i Skandinavia.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Gotogate: Hotell

Husk å etterse at du er på rett sted når du skal logge inn hos Gotogate: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på rett sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din konto hos Gotogate: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Gotogate: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Gotogate: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Gotogate: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.