Logg inn Hipmunk

Logg inn hos Hipmunk sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør ha som en regel når du bruker hotell bookingsiden til Hipmunk.

  • Nettsted: https://www.hipmunk.com/
  • Innloggingsboksen er øverst til høyre på hjemmesiden under “Registrer deg”.
  •  Klikk på Registrer deg, om du vil logge inn på kontoen din, eller du må registrere en konto.
  •  Hvis du allerede har en konto, klikk på Logg inn, ved siden av allerede en konto? – plassert nederst på registreringsboksen.
  •  Hvis du trenger å opprette / registrere en konto, kan du registrere deg med Google eller Facebook-kontoen din. Eller med e-postadresse og passord.

Cheap Flights Cheap Hotels and Travel Search Hipmunk 1 Cheap Flights Cheap Hotels and Travel Search Hipmunk

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Hipmunk

Husk å etterse at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos Hipmunk sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på riktig sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din konto hos Hipmunk. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Hipmunk sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Hipmunk er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Hipmunk, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.