Logg inn Hostelbookers

Logg inn hos Hostelbookers sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker hotell bookingsiden til Hostelbookers.

  • nettsted: https://no.hostelbookers.com/
  • Påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre.
  • Klikk på Logg inn om du vil logge inn på kontoen din eller du må registrere deg / opprette en konto.

logg inn HostelBookers i Norsk Hostel Vandrerhjem og Billig Overnatting

HostelBookers i Norsk Hostel Vandrerhjem og Billig Overnatting

Hostels og billige hoteller
Med ungdomsherberger og billig overnatting i over 3500 destinasjoner verden over, er målet å være det fremste nettstedet for ryggsekkturister og studentreiser og alle turister som ønsker god, rimelig overnatting.

Uansett om du leter etter et hostel i London, Paris, Roma, Amsterdam, Madrid, Sydney, New York eller flere tusen flere destinasjoner på verdensbasis, kan by på en rekke flotte herberger tilpasset din økonomi og dine forventninger.

Trenger du gruppeovernatting? Kontakt gruppereiseteam : https://no.hostelbookers.com/gruppebst/

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Hostelbookers

Husk å passe på at du er på standard sted når du skal logge inn hos Hostelbookers sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på rett sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos Hostelbookers. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Hostelbookers sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Hostelbookers er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Hostelbookers, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.