Phonero konto: logg inn

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Phonero.

Logg inn på din Phonero konto – pass på disse tingene

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker kontoen din hos Phonero.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Phonero

Husk å kontrollere at du er på aktuelt URL når du skal logge deg inn på Phonero kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan stjele informasjonen din som du har på din konto hos Phonero. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Phonero sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Phonero er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Phonero, vil vanligvis Phonero gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Phonero om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Phonero. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Phonero. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Phonero, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Phonero, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Phonero?

Har du problemer med å logge deg inn hos Phonero, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar