Logg inn på din Oyatel konto – kjekt å vite

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Oyatel.

Oyatel konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du bruker kontoen din hos Oyatel.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Oyatel

Husk å passe på at du er på standard nettadresse når du skal logge inn hos Oyatel kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for informasjonen din som du har på din konto hos Oyatel. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn i Oyatel sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Oyatel er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Oyatel, vil vanligvis Oyatel gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Oyatel om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Oyatel. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Sjekk med en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Oyatel. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Oyatel, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Oyatel, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Oyatel?

Har du problemer med å logge deg inn hos Oyatel, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar