Logg inn på din MyCall konto – viktig info!

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos MyCall.

MyCall konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske på når du bruker kontoen din hos MyCall.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos MyCall

Husk å forvisse deg om at du er på rett nettadresse når du skal logge deg inn på MyCall kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for informasjonen din som du har på din konto hos MyCall. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i MyCall sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos MyCall er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til MyCall, vil vanligvis MyCall gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til MyCall om de har lagt ut en statusmelding som forklarer status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til MyCall. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til MyCall. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos MyCall, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos MyCall, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos MyCall?

Har du problemer med å logge deg inn hos MyCall, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar