Logg inn Momondo: Hotell

Momondo er en reisesatsaggregat og reisemåte metasearch engine. Momondo driver også en reiseinformasjonsblogg, Inspirasjon. Nettstedet er en del av Kayak.com-datterselskapet Booking Holdings.

Momondo ble utviklet i Danmark og lansert i september 2006.

I mars 2011 kjøpte Cheapflights Media, operatør av Cheapflights, et konkurrerende online reisebyrå, Momondo.

I januar 2014 lanserte Momondo “momondo steder”, en gratis byguide med kart.

I juli 2014 lanserte Momondo sitt “Trip Finder” -verktøy.

I oktober 2014 investerte Great Hill Partners, et private equity-firma, £ 80 millioner for en majoritetsandel i Momondo Group, selskapet som eide Cheapflights og momondo-merkene, og verdsatt det til 132 millioner dollar.

I juni 2015 lanserte momondo sitt “Travel Saver Calendar” -verktøy

I november 2016 utvidet Ryanair sin konflikt med skjermskrapende nettsteder som Opodo, CheapOair til momondo.

I juli 2017 ble Momondo-konsernet, eier av momondo og Cheapflights-merkene, kjøpt av Booking Holdings for 550 millioner dollar.

Nettsted : https://www.momondo.no/

Logg inn hos Momondo: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

Påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre.

Logg inn
– Fortsett med Facebook
– Fortsett med Google
– eller fortsett med momondo: E-postadresse – Passord

Du kan også klikke på Registrer deg, å registrere en konto

logg inn momondo billige flybilletter sok og sammenlign flyreiser online momondo

Billige flybilletter sok og sammenlign flyreiser online momondo

Under følger noen interessante tips og råd du må huske når du bruker hotell bookingsiden til Momondo: Hotell.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Momondo: Hotell

Husk å kontrollere at du er på rett sted når du skal logge inn hos Momondo: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din konto hos Momondo: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Momondo: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Momondo: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Momondo: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.