Logg inn Expedia.no: Hotell

Logg inn hos Expedia.no: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

For å logge inn på https://www.expedia.no/

påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre under Konto. Klikk på Konto og Logg på for å se eksklusive medlemspriser.

Klikk på Logg på – Logg på med Facebook – Eller Logg på med Google.

Eller E-postadresse – Passord

Reise Hotell flybilletter og leiebil Expedia no

logg inn Reise Hotell flybilletter og leiebil Expedia no

Hvis du trenger å opprette en konto med Expedia.no, Klikk på Opprett en konto,

Reise Hotell flybilletter og leiebil Expedia no 3

Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til Expedia.no: Hotell.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Expedia.no: Hotell

Husk å påse at du er på rett sted når du skal logge inn hos Expedia.no: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg pengene dine som du har på din konto hos Expedia.no: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Expedia.no: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Expedia.no: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Expedia.no: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som beskriver situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.