Logg inn Hotell.no

Norges ledende sammenligningstjeneste for hoteller

Hotell.no finner de beste hotell tilbudene fra alle de beste reisenettsidene i ett raskt og enkelt søk.
Ingen avgifter, ingen påslag – 100% gratis!

Hotell.no er gratis å bruke og besøkes nesten av 3 millioner mennesker årlig. søk har over 5 millioner hotelltilbud på over 120,000 destinasjoner over hele verden.

Slik fungerer det
Hotell.no gjør det mulig å søke og sammenligne tilgjengelighet og pris på rom fra alle de store reisenettsidene, inkludert Expedia, Hotels.com, Venere, Laterooms, Travelocity (og mange flere) alt i ett enkelt søk.

nettside er 100% gratis – og helt gebyrfri. Prisene som vises på Hotell.no er inkludert alle standard skatter og avgifter slik at du enkelt skal kunne sammenligne tilbud fra de ulike leverandørene. Ytterligere avgifter kan legges til ved utvalgte destinasjoner, og dette vil i tilfelle være angitt på hjemmesidene til leverandører før du foretar bestillingen.

Garantert best pris
Hotell.no vil gjerne at du skal betale så lite som mulig for ditt hotellopphold. Dersom du finner ditt hotellrom til en lavere pris på nettet etter at du har foretatt din bestilling ved en nettside oppgitt på Hotell.no, dekker Hotell.no partner differansen.

Firmatur
Firmatur Uansett destinasjon Hotell.no har spennende steder å oppleve for deres firmatur.Hotell.no skreddersyr deres firmatur med mål og unike opplevelser.

Hotell.no har arrangert firmaturer i hele verden i mange år og Hotell.no deler gjerne kunnskap. Hotell.no samarbeider med håndplukkede hoteller, restauranter og aktivitetsarrangører. Alle samarbeidspartnere er nøye utvalgt for den optimale opplevelsen. Gå til firmaturer.no

Under følger noen viktige tips og råd du må ha i mente når du bruker hotell bookingsiden til Hotell.no.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Hotell.no

Husk å forvisse deg om at du er på standard sted når du skal logge inn hos Hotell.no sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for pengene dine som du har på din konto hos Hotell.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Hotell.no sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Hotell.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Hotell.no, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.