Logg inn Hotwire

Logg inn hos Hotwire sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til Hotwire.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Hotwire

Husk å sjekke at du er på rett sted når du skal logge inn hos Hotwire sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din konto hos Hotwire. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Hotwire sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Hotwire er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Hotwire, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.