Logg inn BedandBreakfast.com

Logg inn hos BedandBreakfast.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

Innloggingsboksen er øverst til høyre på hjemmesiden :

https://www.bedandbreakfast.com/

Klikk på Innkeepers i hovedmenyen, og klikk deretter på medlemsloggen. Skriv inn ditt ID-ID og passord og logg inn på kontoen din.

logg inn Top B Bs Inns Romantic Hotels BedandBreakfast com

 

https secure bedandbreakfast com Beta User LogOn lnge en

En seng og frokost (vanligvis forkortet til B & B eller BnB) er et lite overnattingsbedrift som tilbyr overnatting og frokost. Bed and breakfast er ofte private familierom og har typisk mellom fire og elleve rom, hvor seks er gjennomsnittet. I tillegg har en B & B vanligvis vertene som bor i huset.

Bed and breakfast er også brukt til å beskrive nivået på catering inkludert i hotellets rompriser, i motsetning til kun rom, halvpensjon eller helpensjon.

Bruk denne linken hvis du vil fortsette å oppgi eiendommen din på BedanBreakfast .com, og for å gjøre dette må du kontakte

Expedia.com

https://onboarding.expediapartnercentral.com/public/join

Under følger noen interessante tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til BedandBreakfast.com.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos BedandBreakfast.com

Husk å kontrollere at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos BedandBreakfast.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din konto hos BedandBreakfast.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til BedandBreakfast.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til BedandBreakfast.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til BedandBreakfast.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.