Logg inn 123Hotels.com

123Hotels.com tilbyr hotellbestillingstjenester over hele verden.

Under følger noen gode tips og råd du bør ha som en regel når du bruker hotell bookingsiden til 123Hotels.com.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos 123Hotels.com

Husk å passe på at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos 123Hotels.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan stjele pengene dine som du har på din konto hos 123Hotels.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til 123Hotels.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til 123Hotels.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til 123Hotels.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.