Logg inn Airgorilla: Hotels

AirGorilla tilbyr den beste, enkle å bruke lavprisfinner for å skanne 100-tallet av flyselskaper, over 70 000 hoteller, en halv million flyselskapsruter og store databaser med spesialpriser for grossister eller “consolidator”. Siden 2001 har Air Gorilla gitt lave priser for flybilletter, hotellrom og leiebil lenger enn de fleste store nettbaserte reisebyråer. Oppdag AirGorilla.com i dag …

AirGorilla og søstersiden HotelGorilla har vært ledere i Internett-reise-tjenester siden den ble etablert i februar 2001.

AirGorilla LLC er basert i San Diego-området i California. Deres bestillingssystem for flybillett kombinerer nedsatte priser fra flere deltakende luftkonsolidatorer med de publiserte prisene på hundrevis av flyselskaper for å gi det beste utvalget av lave priser som du kan finne. Hotell- og biloppføringer er omfattende, og kommer i tillegg fra både publiserte og upubliserte varebeholdninger.

Alle transaksjoner er beskyttet av et toppmoderne sikker sokkelag for å forhindre tyveri på kredittkortinformasjonen din. Merk: Du vil ikke legge merke til dette på deres “hjemmeside”. I stedet vil du legge merke til dette på deres kredittkortside, siden det er siden der det er behov for beskyttelse og personopplysninger.

AirGorilla primære adresse er 114 C Avenue 206, Coronado, CA 92118 (all mail). De er registrert hos staten California som AirGorilla LLC (statssekretærens fil # er 200211010105). I tillegg kan du se deres fullstendig registrerte firma varemerkeinformasjon, ved å se opp US serienummer 78233774 på http://tarr.uspto.gov/, U.S. Patent and Trademark Office.

Det er mange ting som er enkle å overse på en tur. For eksempel kan du holde øye med forstyrrelser i den generelle reiselivsbransjen ved å overvåke flyselskapsnyheter. Enda viktigere, kanskje, når du reiser utenlands, bør du sjekke ut eventuelle reisevilkår og reisevarsler som kan ha blitt utstedt av US Department of State. Dine slektninger kan holde flippene på flyene dine ved hjelp av de praktiske flytrackeralternativene. Ikke glem at du må trenge utenlandsk valuta, avhengig av dine nøyaktige reiseplaner.

I mellomtiden for sparsommelige reisende kan du se flere byer på en lengre, men rimelig tur ved å bo på vandrerhjem. Og du kan ytterligere redusere kostnadene i det lange løp ved å bruke reisebelønningskreditkort for å tjene hyppige flyger miles. Hvis du trenger ny bagasje og kofferter, har de etablert relasjoner med en rekke utmerkede discounters.

Ytterligere nyttige funksjoner inkluderer de mange sidene de har med detaljert informasjon om hver av de 3000 + verdensflyplassene som har regelmessig planlagt flygtjeneste. De har også en praktisk liste over telefonnummer som de har satt sammen for deg.

For de av dere som vurderer bryllup og andre store arrangementer, er grupphotellreservasjoner et godt valg. Eller ferieutleie kan passe til en familieferie eller gjenforening. Hvis du ønsker å gå på bryllupsreise etter bryllupet ditt, er det billige kryss og luksuriøse kryss og Bed and Breakfasts eller B & Bsthat tilgjengelig. I tilfelle du ønsker å bo på et feriested, kan du se på rabattpakker for å se hva som tilbys.

AirGorilla har samlet de rette leiebilene for dine behov. Også de kan gi deg anyhotel reservasjoner og billige hoteller som du kanskje trenger.

Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du bruker hotell bookingsiden til Airgorilla: Hotels.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Airgorilla: Hotels

Husk å påse at du er på rett sted når du skal logge inn hos Airgorilla: Hotels sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på rett sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din konto hos Airgorilla: Hotels. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Airgorilla: Hotels sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Airgorilla: Hotels er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Airgorilla: Hotels, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av situasjonen. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.