Logg inn Allinclusive.no

Logg inn hos Allinclusive.no sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine.

Påloggingen er under MIN RESERVASJON. Klikk på MIN RESERVASJON og skriv inn din ordre-ID og e-post

logg inn Allinclusive.no

Under følger noen nyttige tips og råd du må ha i mente når du bruker hotell bookingsiden til Allinclusive.no.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Allinclusive.no

Husk å kontrollere at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos Allinclusive.no sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta pengene dine som du har på din konto hos Allinclusive.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Allinclusive.no sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Allinclusive.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Allinclusive.no, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres. Kundeservice 62 20 35 70