Logg inn FINN Reise: Hotell

Logg inn hos FINN Reise: Hotell sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen gode tips og råd du ikke må glemme når du bruker hotell bookingsiden til FINN Reise: Hotell.

Nettside: https://www.finn.no/

Klikk på Minn Finn på hjemmesiden øverst til høyre for å logge inn på kontoen din.

Klikk på innlogging hvis du allerede har en konto, og klikk på ny bruker hvis du vil registrere en konto.

logg inn Finn Reise Min FINN FINN no

FINN reise
FINN reise er en markedsplass der du kan søke etter reiser som flybilletter, hotell, leiebil og pakkereiser. Det er et ikke et reisebyrå, men en søkemotor for reiser. Enten må du gjøre bestillingene selv, eller kontakte et reisebyrå som kan ordne alt for deg. Finner du en reise på FINN som du vil bestille, trykker du på ’’gå videre’’ så blir du videresendt til selve hjemmesiden til byrået som tilbyr reisen. Dette betyr at spørsmål som har med din reise å gjøre, dvs. fly, hotell eller leiebil må tas med det aktuelle selskapet du har bestilt av.

For mer informasjon og hjelp, besøk denne lenken

https://hjelpesenter.finn.no/hc/no/sections/39064-FINN-reise

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos FINN Reise: Hotell

Husk å etterse at du er på aktuelt sted når du skal logge inn hos FINN Reise: Hotell sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din konto hos FINN Reise: Hotell. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til FINN Reise: Hotell sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til FINN Reise: Hotell er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til FINN Reise: Hotell, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.