Logg inn Hotels.com

Logg inn hos Hotels.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til Hotels.com.

Innloggingsboksen er øverst til høyre på hjemmesiden.
Klikk på Logg inn og konto for å logge inn på kontoen din, og du kan også opprette en konto. Vennligst sjekk skjermbildet.

logg inn Hotels com Cheap Hotels Discounts Hotel Deals and Offers

Hotels.com er et ledende online innkvarteringssted. De lidenskapelig om reiser. Hver dag inspirerer Hotels.com og når millioner av reisende over 89 lokale nettsteder på 41 språk.

Så når det gjelder å bestille det perfekte hotellet, ferieutleie, feriested, leilighet, gjestehus eller trehus – Hotels.com har du dekket. Med hundrevis av tusenvis av eiendommer i over 200 land og territorier, tilbyr Hotels.com uforlignelig valg med en prisgaranti. Hotels.com-nettsiden er morsom og enkel å bruke, og de tilbyr innovative onlineverktøy og en topprangerte mobilapp.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Hotels.com

Husk å etterse at du er på rett sted når du skal logge inn hos Hotels.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på rett sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan plyndre deg for pengene dine som du har på din konto hos Hotels.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Hotels.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Hotels.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Hotels.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en statusmelding som beskriver status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.