Logg inn Booking.com

Logg inn hos Booking.com sin bookingside. Du gjør dette på innlogginssiden på hjemmeområdet deres. Alle moderne sider for bestilling av hotell i Norge og utlandet har knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen nyttige tips og råd du bør huske når du bruker hotell bookingsiden til Booking.com.

Du finner innloggingsboksen og registerboksen øverst til høyre på hjemmesiden.

Klikk på Logg inn for å logge inn på kontoen din. Klikk på Registrer for å opprette en konto.

Det er også en knapp for å liste din eiendom.

logg inn Booking com 29 094 570 hotel and property listings worldwide 168 million hotel reviews

Den som du er, uansett hva du søker, har booking.com det perfekte stedet for deg. Deres 29,094,570 oppføringer inneholder 5,794,647 oppføringer av boliger, leiligheter og andre unike steder å bo, og ligger i 144.597 destinasjoner i 230 land og territorier. B.V. er basert i Amsterdam, Nederland og støttes internasjonalt av 198 kontorer i 70 land.

Viktige ting å huske når du skal logge inn hos Booking.com

Husk å sjekke at du er på rett sted når du skal logge inn hos Booking.com sin bookingside for hotell og overnatting. Om du ikke er på standard sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan rundstjele deg for pengene dine som du har på din konto hos Booking.com. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra Bank-ID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn på innloggingen til Booking.com sin booking?

Det skjer fra tid til annen at bookingssiden til Booking.com er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på bookingen til Booking.com, vil vanligvis portalen gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til bookingsiden om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om status. Du kan også ringe på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til selskapet. Kundeservice vil kunne fortelle deg om bestilling av hotell er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.