Logg inn på din Ludo mobil konto – kjekt å vite

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Ludo mobil.

Ludo mobil konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må ha i mente når du benytter deg av kontoen din hos Ludo mobil.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen din hos Ludo mobil

Husk å sjekke at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge inn på Ludo mobil kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir stjålet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Ludo mobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn i Ludo mobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Ludo mobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Ludo mobil, vil vanligvis Ludo mobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Ludo mobil om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Ludo mobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Ludo mobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Ludo mobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Ludo mobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Ludo mobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos Ludo mobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar