Logg inn på din Komplett Mobil konto – nyttig info

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Komplett Mobil.

Komplett Mobil: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du bruker kontoen din hos Komplett Mobil.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på din konto hos Komplett Mobil

Husk å sjekke at du er på standard adresse i adresselinjen når du skal logge inn hos Komplett Mobil kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Komplett Mobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn i Komplett Mobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Komplett Mobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Komplett Mobil, vil vanligvis Komplett Mobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Komplett Mobil om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Komplett Mobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Komplett Mobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Komplett Mobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Komplett Mobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Komplett Mobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos Komplett Mobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar