helsenorge.no ❤️ Logg inn

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos helsenorge.no.

helsenorge.no: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du benytter deg av kontoen din hos helsenorge.no.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til helsenorge.no

Husk å påse at du er på rett sted når du skal logge inn på helsenorge.no kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos helsenorge.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man i utganspunktet stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i helsenorge.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos helsenorge.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til helsenorge.no, vil vanligvis helsenorge.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til helsenorge.no om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til helsenorge.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til helsenorge.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos helsenorge.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos helsenorge.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos helsenorge.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos helsenorge.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

2 kommentarer om “helsenorge.no ❤️ Logg inn”

  1. Jeg har fått beskjed om å logge inn på helsenorge.no, men finner ikke fram. Hilsen Gunn B. Ween

    Svar
    • Kan du forklare kort hva du ikke finner frem i på helsenorge? Vi vil prøve å hjelpe deg.

      Svar

Legg igjen en kommentar