Happybytes konto: logg inn

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Happybytes.

Happybytes konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du bruker kontoen din hos Happybytes.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på din konto hos Happybytes

Husk å forvisse deg om at du er på rett URL når du skal logge deg inn hos Happybytes kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos Happybytes. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Kommer du ikke inn i Happybytes sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Happybytes er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Happybytes, vil vanligvis Happybytes gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Happybytes om de har lagt ut en statusmelding som forklarer situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Happybytes. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Happybytes. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Happybytes, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Happybytes, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Happybytes?

Har du problemer med å logge deg inn hos Happybytes, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar