Logg inn på din 1880 konto – pass på disse tingene

Logg inn på din konto hos 1880. Du gjør dette på innloggingssiden hos 1880..

Logg inn på din 1880 konto – pass på disse tingene

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske når du benytter deg av kontoen din hos 1880.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på din konto hos 1880

Husk å påse at du er på riktig URL når du skal logge inn på 1880 kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos 1880. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man vanligvis stoler på.

Kommer du ikke inn i 1880 sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos 1880 er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til 1880, vil vanligvis 1880 gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til 1880 om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til 1880. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til 1880. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos 1880, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos 1880, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos 1880?

Har du problemer med å logge deg inn hos 1880, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar