Logg inn Askim og Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank sin nettbank når du ved å logge deg inn på www.asbank.no
Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Askim & Spydeberg Sparebank. Oppe i høyre hjørne vil du se hvor du trykker deg videre for å komme til innlogging.

askim spydeberg sparebank 1
Klikk på bildet for å se hvordan du logger deg inn i nettbanken din hos Askim & Spydeberg Sparebank.

Det første du må gjøre er å trykke på knappen “Logg inn”.
Da kommer du til innloggings-siden for Askim & Spydeberg Sparebank.

askim spydeberg sparebank 2
Klikk på bildet for å se hvordan du legger inn person nummeret ditt.

Etter at du har tastet inn bruker-ID (ditt personnummer), trykker du på knappen under hvor det står “Logg inn”.

askim spydeberg sparebank 3
Klikk på bildet for å se hvordan du legger inn engangskoden du får fra kodebrikken din.

På neste side skal du legge inn engangskoden fra kodebrikken din. (6 siffer)

askim spydeberg sparebank 4 1
Klikk på bildet for å se hvordan du legger inn ditt personlige passord.

Til slutt skriver du inn ditt personlige passord, og trykker på pilen til høyre.

Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank er en sparebank som ble til 1. april 2015 som et resultat av fusjonen mellom Askim Sparebank (stiftet 1888) og Spydeberg Sparebank (stiftet 1855)

Lokal forankring gir fornøyde kunder

For sjuende året på rad har lokalbankene i Eika de mest fornøyde bedriftskundene i Norge viser en nylig publisert EPSI-undersøkelse om kundetilfredshet.
EPSI Norge gjennomfører hvert år en studie av den norske bankbransjen. Undersøkelsen baserer seg på rundt 3.500 dybdeintervjuer per telefon med privatpersoner og bedriftskunder i Norge. Bankene undersøkes fra august til september, mens tallene legges fram tidlig i oktober.

 

Beste bedriftsbank

Studien viser at Eika-bankene på bedriftsmarkedet beholder en klar ledelse med 73,5 prosent, fulgt av Handelsbanken på 69,9 prosent.

Bedriftenes tilfredshet med banknæringen har ligget omtrent på samme nivå helt siden EPSI startet bedriftsmålingene i 2005, men det er tydelig at særlig de mindre bedriftene etterlyser mer kontakt med banken sin.

– Derfor er vi veldig godt fornøyde med å bli kåret til beste bank for bedriftsmarkedet i år igjen. For bedriftskundene, og kanskje særlig for de aller minste, spiller lokalbanken en svært viktig og avgjørende rolle, sier Trude Sæther Hansen, direktør Bedriftsmarked i Eika Gruppen.

 

Like mye rådgiver som bankmann

Bankene i Eika Alliansen legger vekt på at lokal tilstedeværelse er viktig. Både små og store bedrifter skal ha et bankkontor som kjenner deres lokalsamfunn og dermed også bedriftenes nedslagsfelt. Bankene har egne bedriftsrådgivere som er klare til å gå gjennom hele gjennom hele forretningsvirksomheten sammen med bedriftsledelsen når det er behov for det.

– Det høres kanskje rart ut, men noen få kilometer har mye å si. Kjennskap til lokalt næringsliv, lokale vilkår og konkurrenter gjør at bedriftsrådgiverne har god oversikt over det som skjer, og dermed et svært godt beslutningsgrunnlag når de for eksempel skal gi lån. Vi ser også at 64 prosent av kundene har vært innom et bankkontor, noe som viser at den lokale tilstedeværelsen er viktig, sier Trude Sæther Hansen.

Mer om Askim & Spydeberg Sparebank

Askim & Spydeberg Sparebank signerte kontrakt med FRM om å bruke iQbank som analyse- og rådgivningsverktøy for bedriftsmarkedet. Finansavisen skrev 20. november om hvordan tidligere racerfører Henning Solberg fikk 5 millioner i <> for å få et selskapslån på 15 millioner fra Magne Modalslis Askim & Spydeberg Sparebank-konkurs. Konsulentfirmaet har også i oppgave å gjennomgå bankens internkontrollregler.

Styret i Askim og Spydeberg Sparebank fjernet umiddelbart konsernsjef Rune Hvidsten fra stillingen. Meldingen på børsen hevder at bankens styre nylig oppdaget oppslag i media om bankens toppsjef.

Hvis ikke, vennligst kontakt selskapet/apputvikleren ved å bruke kontaktdetaljene nedenfor. Det kan ta litt tid før selskapet/apputvikleren behandler betalingen og krediterer kontoen din. Vær tålmodig i 24-48 timer og se om pengene går inn på kontoen din.

Du kan gå til kontomenyen og deretter kan du vanligvis se uttaksalternativet når uttaksterskelen er nådd. Trykk på strømknappen i noen sekunder, og velg deretter “Start på nytt” fra menyen for å starte enheten på nytt. Nå kan du prøve å åpne appen, det kan fungere fint.

Sjekk volumet på telefonen hvis du har problemer med lyden. Prøv å bruke hodetelefoner for å se om det er et problem med høyttalerne eller med appen. Det er noen situasjoner som kan forårsake lastingsproblemer i mobilapper.

BIC-koder spiller en viktig rolle i dette banksystemet og andre bankoperasjoner. Mange kan bruke den til å motta BIC-meldinger og internasjonale banktransaksjoner. BIC kan gi fullstendig og nøyaktig informasjon til alle som ønsker å gjennomføre en banktransaksjon med en annen bank. Ved å bruke betalingsverktøy og detaljerte søk er mange sikre på at de vil kunne sikre alle banktransaksjoner.

Legg igjen en kommentar