Tolga-Os Sparebank

Tolga-Os Sparebank sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Tolga-Os Sparebank . Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine.

For å logge inn på Tolga-Os Sparebank sin nettbank, er nettstedet https://tos.no/

Påloggingsboksen er på hjemmesiden, øverst til høyre.

Klikk på logg inn for å logge inn på kontoen din med Tolga-Os Sparebank.

Velg å logge inn med BankID med brikke
Logg deg på med BankID-brikken du har fått av banken. Du kan også benytte BankID fra andre banker.

Eller å logge inn BankID på mobil
Logg deg på med mobilen. BankID på mobil må aktiveres i nettbanken før du kan ta det i bruk.

skjermbilde:Tolga-Os Sparebank.

Tolga Os Sparebank
Tolga Os Sparebank 1

Alle moderne banker i Norge har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du ikke må glemme når du benytter deg av nettbanken din hos Tolga-Os Sparebank.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn i nettbanken til Tolga-Os Sparebank

Husk å sjekke at du er på riktig sted når du skal logge inn i Tolga-Os Sparebank sin nettbank. Om du ikke er på standard sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for pengene dine som du har på din bankkonto hos Tolga-Os Sparebank. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn i Tolga-Os Sparebank sin nettbank?

Det skjer fra tid til annen at nettbanken hos Tolga-Os Sparebank er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid i nettbanken til Tolga-Os Sparebank, vil vanligvis banken gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til banken om de har lagt ut en driftsmelding som beskriver status. Du kan også ringe banken på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til banken. Kundeservice vil kunne fortelle deg om nettbanken er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn i nettbanken til Tolga-Os Sparebank. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn i nettbanken hos Tolga-Os Sparebank, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid i Tolga-Os Sparebank sin nettbank, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Tolga-Os Sparebank sin nettbank?

Har du problemer med å logge deg inn hos Tolga-Os Sparebank, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.