Spareskillingbanken

Spareskillingbanken sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Du trenger ikke lengre Java for å bruke nettbanken til Spareskillingbanken siden de har modernisert nettbanken sin. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Spareskillingbanken . Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine.

For å logge inn på Spareskillingbanken sin nettbank, nettstedet er: https://spareskillingsbanken.no/

For å logge inn på kontoen din med Spareskillingbanken sin nettbank, påloggingsboksen er på hjemmesiden øverst til høyre. Klikk på innlogging og velg deretter en av følgende tre metoder for å logge på kontoen din med Spareskillingbanken sin nettbank:

Spareskillingsbanken logg inn 1

-Nettbank

Velkommen til nettbanken
Uten BankID
BankID
BankID på mobil

logg inn Spareskillingsbanken 2

Nettbedrift

PÅLOGGING

Logg inn med Digipass
Logg inn med BankID
Logg inn med BankID på mobil

logg inn Spareskillingbanken sin nettbank Velg autentiseringsmåte 3

eSignering

Signeringsportal
Logg inn med din BankID for å signere dokumenter.

BankID og BankID på mobil
Hva er BankID ?
BankID er din legitimasjon på nett. Ved personlig oppmøte bruker du pass eller bankkort for å legitimere deg. På nett bruker du elektronisk legitimasjon til identifisering og signering. BankID gir deg en trygg, sikker og enkel elektronisk ID som kan brukes til innlogging i Nettbanken. BankID er også langt mer enn bare en innloggingsmekanisme i NettbankSpareskillingbanken sin nettbank Signeringsportal

Noen tips når du bruker Spareskillingbanken sin nettbank.

BankID og BankID på mobil
Hva er BankID?
BankID er din legitimasjon på nett. Ved personlig oppmøte bruker du pass eller bankkort for å legitimere deg. På nett bruker du elektronisk legitimasjon til identifisering og signering. BankID gir deg en trygg, sikker og enkel elektronisk ID som kan brukes til innlogging i Nettbanken. BankID er også langt mer enn bare en innloggingsmekanisme i Nettbank. Du kan lese mer om BankID på www.bankid.no    – Spareskillingbanken sin nettbank.

Sperret BankID på mobil?
Er din BankID på mobil sperret løses det ved å bestille BankID på mobil på nytt i nettbanken. Velg «Meny» og deretter «BankID og BankID på mobil». Merk at du må logge inn med kodebrikke fra Spareskillingsbanken enten du bruker Logg inn «Uten BankID» eller logger inn med «BankID».

Hvordan endre nettbankpassord?
For å endre nettbankpassord må du logge inn i nettbanken. Velg «Meny» og deretter «Endre nettbankpassord» i gruppen Innstillinger.

Det er så mange vanskelig ord og utrykk som jeg ikke forstår?
På www.bankid.no sin hjemmeside under valget Hjelp og nyttige verktøy finner du en lenke til Ord og uttrykk som omhandler BankID. Kanskje finner du svar på det du lurer på her. Du kan også bruke denne lenken https://www.bankid.no/Hjelp-og-nyttige-verktoy/Ord-og-uttrykk/