Øystre Slidre Sparebank

Informasjon om Øystre Slidre Sparebank sin nettbank.

SpareBank 1 Hallingdal Valdres er resultat av en fusjon mellom Aal Sparebank (Hallingbanken) og Hemsedal Sparebank i 1999. Banken er en del av SpareBank 1 Alliansen og har filialer på Ål, Gol, Geilo og Hemsedal i Hallingdal samt på Fagernes i Valdres.

I 2012 fusjonerte SpareBank 1 Hallingdal Valdres med Øystre Slidre Sparebank og fikk dermed utvidet kontornettet med ytterligere to avdelinger, Heggenes og Beitostølen. Banken har ca 100 ansatte og administrerende banksjef er Knut Oscar Fleten. Fleten har jobbet i banken siden 1998. Historien strekker seg tilbake til 1870 da banken på Ål åpnet. I 1907 ble Hemsedal Sparebank opprettet etter at hemsedølene skilte ut sin andel av banken de hadde sammen med Gol.

I forbindelse med fusjonen i 2012 ble det opprettet to sparebankstiftelser, Sparebankstiftelsen Hallingdal og Sparebankstiftelsen Øystre Slidre. Bankenes opparbeidede egenkapital ble overført til stiftelsene, som skal sørge for at kapitalen kommer lokalsamfunnene tilgode i «all fremtid».

For å lære hvordan du logger på SpareBank 1 Hallingdal Valdres, vennligst klikk her.