Aktiv Kapital

Aktiv Kapital ASA er et norsk gjelds investeringsselskap med virksomhet i ni land. Det er den største kjøperen av misligholdte forbrukerkreditter i Europa og Canada.

Selskapet kjøper eiendeler fra banker og andre finansinstitusjoner, verdiskaping for långivere gjennom unik innsikt, fleksibel tilnærming og internasjonal tilstedeværelse. Selskapet ble stiftet i 1991 og har vokst gjennom en rekke oppkjøp. Det er notert på Oslo Børs og kontrollert av John Fredriksen.

16. juli 2014 Portfolio Recovery Associates gjennomførte et kjøp på 1,3 milliarder dollar av Aktiv Kapital AS, og de er nå kjent som PRA Group.

Aktiv Kapital sin nettbank når du ved å logge deg inn på hjemmesiden deres. Du trenger ikke lengre Java for å bruke nettbanken til Aktiv Kapital siden de har modernisert nettbanken sin. Logg deg inn på nettbanken fra forsiden til Aktiv Kapital . Oppe i hjørnet vil du se hvor du skriver inn innloggingsdetaljene dine.

For å logge inn på Aktiv Kapital sin nettbank, er nettstedet https://www.pragroup.no/ – Men det er ingen innloggingstjeneste på norsk nettside. På den norske webisten er det kun sider som inneholder tjenester og informasjon om Aktiv Kapital sin nettbank.

For å logge inn på kontoen din med Aktiv Kapital sin nettbank, er dette webadressen hvor du vil finne innloggingskassen: https://www.pragroup.com/

Klikk på Administrer kontoen din slik den vises i følgende skjermbilde:

kogg inn Aktiv Kapital sin nettbank

Når du klikker på administrere kontoen din og det ikke ser ut til å fungere, kan du kontakte kundens kundeservice:

Telefon
24 10 31 50

Åpningstider

Mandag – torsdag kl. 08 -20
Fredag 08 – 16
Lørdag 10 – 15

Kundeservice: 24 10 31 50
Sentralbord: 24 10 31 00

Åpningstider

Mandag – torsdag kl. 08 -20
Fredag 08 – 16
Lørdag 10 – 15

kundeservice@pragroup.no

PRA Group Norge AS
PB. 9137 Grønland
0133 Oslo