Viaplay ❤️ Logg inn

Logg inn på din konto hos Viaplay. Du gjør dette på innloggingssiden hos Viaplay..

Viaplay: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du bør huske når du benytter deg av kontoen din hos Viaplay.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Viaplay

Husk å forvisse deg om at du er på riktig adresse i adresselinjen når du skal logge inn på Viaplay kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du gjøre deg til gjenstand for at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan frastjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Viaplay. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Viaplay sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Viaplay er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Viaplay, vil vanligvis Viaplay gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Viaplay om de har lagt ut en statusmelding som beskriver ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Viaplay. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Viaplay. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Viaplay, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Viaplay, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Viaplay?

Har du problemer med å logge deg inn hos Viaplay, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

En kommentar om “Viaplay ❤️ Logg inn”

Legg igjen en kommentar