Telio konto: logg inn

Logg inn på din konto hos Telio. Du gjør dette på innloggingssiden hos Telio..

Telio: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske på når du benytter deg av kontoen din hos Telio.

Nyttige ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Telio

Husk å sjekke at du er på aktuelt adresse i adresselinjen når du skal logge inn hos Telio kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan robbe fra deg informasjonen din som du har på din konto hos Telio. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i Telio sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Telio er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Telio, vil vanligvis Telio gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Telio om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Telio. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Telio. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Telio, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre ting.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Telio, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Telio?

Har du problemer med å logge deg inn hos Telio, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar