Logg inn på din Skymobil konto – pass på disse tingene

Under følger noen nyttige tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos Skymobil.

Logg inn på din Skymobil konto – nyttig info

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du ikke må glemme når du bruker kontoen din hos Skymobil.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Skymobil

Husk å passe på at du er på riktig URL når du skal logge inn hos Skymobil kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir ranet fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan frastjele deg for informasjonen din som du har på din konto hos Skymobil. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man for det meste stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Skymobil sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Skymobil er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Skymobil, vil vanligvis Skymobil gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Skymobil om de har lagt ut en statusmelding som forklarer ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Skymobil. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Skymobil. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Skymobil, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Skymobil, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Skymobil?

Har du problemer med å logge deg inn hos Skymobil, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar