Logg inn på din Saleduck.no konto – nyttig info

Logg inn på din konto hos Saleduck.no. Du gjør dette på innloggingssiden hos Saleduck.no..

Saleduck.no konto: logg inn

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske når du bruker kontoen din hos Saleduck.no.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Saleduck.no

Husk å påse at du er på aktuelt adresse i adresselinjen når du skal logge deg inn hos Saleduck.no kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir tatt fra deg, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos Saleduck.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Kommer du ikke inn i Saleduck.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Saleduck.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Saleduck.no, vil vanligvis Saleduck.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Saleduck.no om de har lagt ut en driftsmelding som gir en beskrivelse av ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Saleduck.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Test ut en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Saleduck.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Saleduck.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å teste ut en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Saleduck.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Saleduck.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos Saleduck.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar