Logg inn på din Rabatt24.no konto – dette visste du ikke

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos Rabatt24.no.

Rabatt24.no konto: logg inn

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske på når du benytter deg av kontoen din hos Rabatt24.no.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på kontoen til Rabatt24.no

Husk å forvisse deg om at du er på aktuelt URL når du skal logge inn på Rabatt24.no kontoen din. Om du ikke er på aktuelt sted, kan du risikere at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos Rabatt24.no. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å påse, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Får du ikke til å logge inn i Rabatt24.no sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Rabatt24.no er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Rabatt24.no, vil vanligvis Rabatt24.no gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Rabatt24.no om de har lagt ut en statusmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Rabatt24.no. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Rabatt24.no. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Rabatt24.no, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Rabatt24.no, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Rabatt24.no?

Har du problemer med å logge deg inn hos Rabatt24.no, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar