Proximo: logg inn på kontoen din

Logg inn på din konto hos Proximo. Du gjør dette på innloggingssiden hos Proximo..

Logg inn på din Proximo konto – kjekt å vite

Alle moderne online-tjenester i Norge og utlandet har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du må huske på når du benytter deg av kontoen din hos Proximo.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos Proximo

Husk å forvisse deg om at du er på rett URL når du skal logge inn på Proximo kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du oppleve at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i ytterste fall bety at en hacker kan bestjele deg fra informasjonen din som du har på din konto hos Proximo. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man som regel stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i Proximo sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos Proximo er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til Proximo, vil vanligvis Proximo gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til Proximo om de har lagt ut en driftsmelding som forklarer status. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til Proximo. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til Proximo. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos Proximo, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos Proximo, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos Proximo?

Har du problemer med å logge deg inn hos Proximo, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar