OneCall: logg inn på kontoen din

Under følger noen gode tips som kan være lure å få med seg når du skal logge inn på kontoen hos OneCall.

OneCall: logg inn på kontoen

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Få med deg disse tipsene og rådene du bør ha som en regel når du benytter deg av kontoen din hos OneCall.

Kjekke ting å huske når du skal logge inn på kontoen du har hos OneCall

Husk å påse at du er på aktuelt sted når du skal logge inn på OneCall kontoen din. Om du ikke er på rett sted, kan du bli utsatt for at din innloggingsinformasjon blir robbet, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan plyndre deg for informasjonen din som du har på din konto hos OneCall. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

En annen ting som er viktig å huske på, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man normalt stoler på.

Kommer du ikke inn i OneCall sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos OneCall er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til OneCall, vil vanligvis OneCall gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til OneCall om de har lagt ut en driftsmelding som sier noe om ståa. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til OneCall. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til OneCall. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos OneCall, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt å sjekke med en av de andre nettleserne før du tester andre mulige løsninger.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos OneCall, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos OneCall?

Har du problemer med å logge deg inn hos OneCall, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar