Logg inn på din NRK TV konto – pass på disse tingene

Disse tipsene kan være nyttige når du skal logge deg inn på kontoen din hos NRK TV.

Logg inn på din NRK TV konto – kjekt å vite

Det er i dag vanlig at tjenestene online har en tydelig merket knapp eller brukernavn og passord boks for innlogging på forsiden av hjemmesidene sine. Under følger noen viktige tips og råd du må huske på når du benytter deg av kontoen din hos NRK TV.

Viktige ting å huske når du skal logge inn på din konto hos NRK TV

Husk å sjekke at du er på standard adresse i adresselinjen når du skal logge inn hos NRK TV kontoen din. Om du ikke er på riktig sted, kan du utsette deg for at din innloggingsinformasjon blir tatt, og dette kan i verste fall bety at en hacker kan ta informasjonen din som du har på din konto hos NRK TV. Du sjekker om du er på riktig sted ved å se på adresselinjen i nettleseren du bruker.

Noe annet som er viktig å få med seg, er å bruke kodebrikken fra BankID eller der du har kodebrikke fra uten å vise numrene den lager til noen dersom tjenesten støtter dette. Hold også passordet ditt skjult om noen andre er til stede, slik at de ikke kan benytte den om du ikke passer på. Man vet aldri hva folk kan finne på, selv ikke de man generelt stoler på.

Har du problemer med å logge deg inn i NRK TV sin konto?

Det skjer fra tid til annen at kontoen hos NRK TV er nede eller utilgjengelig på annen måte. Er dette tilfellet, er det bare å vente litt og prøve igjen. Om det er lengre nedetid på kontoen til NRK TV, vil vanligvis NRK TV gi beskjed om dette på forsiden av nettsidene sine. Det er derfor lurt å sjekke på framsiden til NRK TV om de har lagt ut en statusmelding som gir en beskrivelse av situasjonen. Du kan også ringe tjenesten på det telefonnummeret du vanligvis bruker for å ringe til NRK TV. Kundeservice vil kunne fortelle deg om kontoen er nede eller om noe annet teknisk er feil på sidene deres.

Bytt til en annen nettleser

Noen ganger kan det hjelpe å bytte til en annen nettleser for å logge inn på kontoen til NRK TV. Benytter du vanligvis Internet Explorer, kan det kanskje fungere bedre om du prøver å bytte til Google Chrome i stedet.

Bruker du vanligvis Google Chrome til å logge deg inn på kontoen hos NRK TV, kan kanskje Mozilla Firefox eller Opera sin nettleser fungere bedre. Det er vel verdt et forsøk å prøve en av de andre nettleserne før du gjør noe annet.

Det er aldri godt å vite hvilken nettleser som virker best til enhver tid hos NRK TV, men det er alltid lurt å prøve en annen i tilfelle dette løser problemet.

Noe du lurer på eller har en kommentar til i forhold til innlogging hos NRK TV?

Har du problemer med å logge deg inn hos NRK TV, kan det være lurt å legge inn en kommentar under så andre som leser dette kanskje kan hjelpe deg. Husk på å kryss av for at du ønsker å få tilsendt andres kommentarer på epost.

Legg igjen en kommentar